Уважаеми родители на деца, които имат желание да се занимават професионално с футбол в единственото по рода си ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ПО ФУТБОЛ, организирано от лицензирания ФК „УЛТРАСПОРТ Академия“, гр. София в партньорство със 140.СУ „Иван Богоров“, които ще реализират проби за участие в едноимения отбор за Първенството на ЗС на БФС – София през спортно-състезателната 2017/2018 година. 
Кандидатите трябва да са родени през 2007-а или 2008-а година и трябва да бъдат по спортна екипировка, за да вземат участие във футболните проби. 
Място на провеждане на кастинга е с адрес гр. София, бул. Панчо Владигеров № 95 срещу блок 119, в ж.к. „Обеля“ – 1 с наименование „Спортен комплекс Футбол Сити“.
Заповядайте на 16.08.2017г. от 17:00 часа на игрището, където ще се проведе селекция за основния отбор и за резервите му.
Децата ще имат уникалния шанс да се запознаят с журналиста и водещ на спортното предаване „Ултраспорт“, г-н Станимир Бакалов, а също така на терена ще присъства и бившият национал Иво Георгиев участник на Евро 96 и голмайстор А и Б група, който е изпълнителен директор на клуба.
Всеки желаещ може да получи допълнителна информация на посочените телефонни номера в страницата на училището.
Ще се радвам да съберем единствения по рода си отбор, който да печели турнири и състезания в бъдеще.
Всичко това е безплатно, с цел, намиране на таланти и развиването им в професионалния футбол.