На 16.11.2014 г. в Мол Парадайс се проведе финалът на състезанието по катерене. Децата, родителите, учителите и гостите попаднаха във фантастичния свят на уникалната зала Boulderland. Учениците класирани в първия етап в различните възрастови групи, както и тези, които решиха да се пробват в допълнителна квалификация, премериха сили в скоростно изкачване на стената. Майки и татковци също се състезаваха под бурните аплодисменти на своите деца. Забавлението беше уникално, постиженията – впечатляващи, а наградите – абсолютно заслужени. 

Голямата награда, осигурена от Учищно настоятелство „Иван Богоров“ – таблет, грабна второкласникът Злати Иванов (II Б клас). Boulderland и Спортен клуб 42, бяха подготвили много награди за участниците, сред които и ваучери за безплатен курс по катерене за начинаещи.

„Когато училището, с неговите ученици и родители са обединени от обща цел, инициативите се получават перфектно. Благодаря на всички родители и ученици, които се явиха днес 16.11.2014г., да се забавляваме заедно. За мен ще остане незабравимо преживяване! На победителите – Честито! На останалите – дерзайте и следващият път вие ще сте победители!“ – Мая Зафирова, Директор на 140 СОУ „Иван Богоров“

Още от Boulderland-blog: Злати Иванов стана шампион по катерене на 140-то СОУ

Слимки в ГАЛЕРИЯ